Biografie

Liesbeth begon haar acteercarrière bij het Werktheater met de hoofdrol in de musical JOPI. Van 1999 tot en met 2000 volgde zij de acteeropleiding De Trap en daarnaast volgde zij diverse workshops van Joe Weston, Camera-acteren van Robin Pera en spraaklessen van Ronald Kleekamp. In 2009 en 2010 volgde Liesbeth masterclasses van onder andere Monique van de Ven, Hans Hoes en Shelley Mitchell.

Liesbeth had een vaste bijrol in de politieserie BLAUW BLAUW (John de Mol Producties), speelde een gastrol in de serie DE PRAKTIJK en kreeg in 2000 de hoofdrol in de serie DOEI van de EO (40 afleveringen). Zij had gastrollen in BAANTJER (John de Mol Producties) BRADAZ (NPS), ERNSTIGE DELICTEN (VARA) , COSTA! (Joop van den Ende Producties), de ziekenhuisserie IC (IDTV), HET KLOKHUIS (NPS) en ADRIAAN (Teleac/Not).Van 2001-2003 speelde zij de vaste rol van Daantje in de soap GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN (Endemol Nederland). In 2005 was zij weer even te zien als Daantje in de soap GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN (Endemol Nederland).

Niet alleen was Liesbeth op televisie te zien, men kon haar ook bewonderen op het witte doek. Liesbeth speelde in 2002 de rol van au-pair in de Belgische speelfilm SCIENCE FICTION, onder regie van Dany Deprez, ze speelde in 2003 in PHILEINE ZEGT SORRY van Robert Jan Westdijk en in 2003 in DE ZUSJES KRIEGEL van Dirk Belien naast Victor Low. In 2004 had zij een grote rol in de film STILLE NACHT van Ineke Houtman, en zij speelde daarnaast in de NPS KORT! PROFS van Stijn van Santen.

In 2007 speelde Liesbeth de rol van zangeres in de Antilliaanse lowbudget film THE PANMAN van Sander Burger die zich op St. Maarten afspeelt. Liesbeth was te zien in de film LENTEVELD, van regisseur Lennard Cozijn en in 2010 was zij te zien in de film MARIJN (Lilian Sijbesma).

In 2012 speelde Liesbeth in de muzikale voorstelling High Heels in Concert. Naast Birgit Schuurman, Maaike Martens en Denise van Donselaer.

Naast haar acteerwerkzaamheden in 2005 werkte Liesbeth ook als presentatrice voor de AVRO voor het kinderprogramma SMARTKIDZ.